Fes click ací per descarregar les Bases del Concurs

Presentación de PowerPoint

Objectiu:

L’esperit del concurs és el de destacar els valors culturals, ecològics i estètics de la natura en qualsevol de les seues manifestacions.

Bases:

1. La participació està oberta a qualsevol persona que ho desitge, presentant una o diverses fotografies.

2. Existeixen dues modalitats dins d’aquest concurs:
a. EN BLAU: per a les fotografies relacionades amb la Biologia Marina. Podran ser imatges tant submarines com emergides.
b. EN VERD: per a les fotografies relacionades amb la Botànica.
Així doncs, la temàtica de la fotografia és lliure, sempre que aquesta estiga vinculada d’alguna forma a la part de la natura que engloba cadascuna de les modalitats esmentades.

3. La mida mínima de les imatges ha de ser de 2560 x 1920 píxels, amb una resolució de 120 ppp. A més, no està permesa la manipulació/alteració digital de les imatges ni el muntatge fotogràfic, únicament s’acceptaran ajustos bàsics que afecten a la lluminositat, contrast, saturació de color, nitidesa o equilibri de blancs. Així mateix, es podran presentar fotografies en blanc i negre o en sépia a més de les de color.

4. L’enviament de les fotografies s’efectuarà de forma digital a través de correu electrònic. Si l’aspirant tria la modalitat EN BLAU haurà d’enviar un correu al Grup d’Estudiants de Biologia Marina Bioblau [bioblauv (arroba) gmail.com], mentre que si es tria EN VERD haurà d’enviar un correu a Nerium, Grup Botànic [info (arroba) neriumGB.com]. Per tal de formalitzar la inscripció al concurs, a l’assumpte del correu haurà d’indicar “REVELA’T NATURA 2015” i la modalitat escollida. Caldrà adjuntar la imatge i escriure el nom, els cognoms i DNI de l’aspirant al premi (la identitat real i no un pseudònim). També caldrà posar-li un títol a la fotografia.

5. El període de presentació de fotografies començarà l’1 d’abril i finalitzarà el 13 d’abril a les 24h.

6. Les fotografies presentades no podran haver estat premiades en altres concursos.

7. Cada autor podrà presentar un màxim de tres participacions (3 fotografies per a la modalitat EN BLAU, 3 per a la modalitat EN VERD o 2 fotografies, una de les quals es presentaria alhora a ambdues modalitats).

8. Hi haurà un guanyador per a la modalitat EN BLAU i un per a la modalitat EN VERD. A més de les dues fotografies guanyadores hi haurà 20 fotografies seleccionades, 10 per cadascuna de les modalitats.

9. El jurat estarà format pels membres de l’equip directiu de Bioblau i Nerium, així com per membres de l’Equip Deganal de la Facultat de Ciències Biològiques.

10. Les vint imatges seleccionades i les dues guanyadores, configuraran l’exposició REVELA’T NATURA al vestíbul de la Facultat de Farmàcia que s’inaugurarà el dimarts 21 d’abril a les 17:30h i finalitzarà el divendres 8 de maig.
El públic podrà fer votacions de les fotografies seleccionades dipositant en urnes localitzades a l’exposició, el títol de la foto escollida i el nom i els cognoms del votant (per tal d’evitar duplicats). Així, les quatre fotografies més votades de cada modalitat s’emportaran el premi del públic.

11. Els premis consistiran en:
a. Per als 12 seleccionats: una motxilla del Col·legi Oficial de Biòlegs (COB), la seua fotografia en suport cartró-ploma amb la mida d’un DIN-A4, així com un pin amb el logo de la Facultat de Ciències Biològiques.
b. Per als 8 seleccionats amb el premi del públic: una motxilla del COB, la seua fotografia en suport cartró-ploma amb la mida d’un DIN-A4, un pin amb el logo de la Facultat de Ciències Biològiques i un taulellet de la mateixa Facultat.
c. Per als 2 guanyadors triats pel jurat: una motxilla del COB, la seua fotografia en suport cartró-ploma amb mida DIN-A3, un pin amb el logo de la Facultat de Ciències Biològiques, un taulellet també d’aquesta Facultat, la meitat de la matrícula d’un curs formatiu de l’associació relacionada amb la seua modalitat i dos llibres de temàtica vinculada amb la modalitat corresponent.

12. Els drets d’autor de les fotografies guanyadores i seleccionades seguiran sent del fotògraf/a.

13. L’obra premiada podrà ser reproduïda en catàleg, cartells o qualsevol suport de promoció de les pròximes edicions del concurs o altres activitats de les associacions organitzadores, citant l’autor/a. Així doncs, Bioblau, Nerium i la Facultat de Ciències Biològiques, podran disposar de les obres guanyadores i les seleccionades amb la finalitat de divulgar, sense ànim de lucre, el concurs i les entitats.

14. El veredicte i l’entrega dels premis als guanyadors i seleccionats del concurs es duran a terme en un acte públic, el dijous 30 d’abril a les 13:15h al Saló de Graus de Farmàcia.

15. Qualsevol dubte que poguera generar-se sobre aquestes bases serà resolt pel jurat del concurs, el veredicte del qual serà inapel·lable.

16. El jurat podrà declarar deserta qualsevol de les modalitats del premi, si es considera que les obres presentades no reuneixen la qualitat suficient.

17. La participació en aquest concurs comporta l’acceptació de totes i cadascuna de les bases.

Anuncis